М'ясо із часничком
557
інгредієнти:
- М´ясо (свинина)
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Перець чорний (горошком і мелений)
- Лист лавровий
- Сіль
- Приправа
М'ясо нарізати кубиками, на порційні шматки. Покласти на сковороду, злегка обсмажити без олії, потім залити водою і тушкувати до повного випаровування води, коли вода перший раз закипить - посолити, додати перець горошком і лавровий лист.
Коли вся вода випарується, налити на сковороду олію й обсмажити, за 2 хвилини до закінчення засипати нарубану цибулю, часник і спеції, смажити до готовності.
Салат с цветной капустой и омлетом. Рецепт салат с омлетом.
Фруктовые десерты рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі