М'ясо із барбарисом під картопляною шапкою
- М´ясо (свинина) 250 г
- Мед 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Барбарис 1 ч.л.
- Сіль
- Базилік (сушений)
- Орегано
- Майоран
- Картопля
- Гриби (печериці) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сир (тертий) 50 г
- Масло вершкове 20 г
- Паприка солодка
М'ясо порізати на тонкі шматочки.
Барбарис трохи порубати ножем.
До м'яса додати сіль, перець, гірчицю, мед, барбарис, сушені трави і пом'яти руками 1-2 хвилини.
Прибрати м'ясо на 2-3 години в холодильник.
Цим часом обсмажити гриби.
Цибулю обсмажити окремо до м'якості. Вимкнути і відразу ж перемішати з вичавленим часником.
Картоплю очистити і натерти на тертці для корейської моркви, можна тонко нашаткувати або натерти на крупній тертці.
Скласти картоплю в каструльку і залити киплячою водою на 10-15 хвилин.
Сковороду дуже добре розігріти з невеликою кількістю олії, викласти м'ясо і швидко обсмажити, щоб зчепилося скориночкою і потім при запіканні не виділяло сік. Після обсмажування зняти з вогню.
Додати до м'яса цибулю, перемішати і викласти у форму для запікання.
Картоплю відкинути на сито, дати стекти воді, додати гриби, посолити, поперчити, додати паприку, сметану, все добре перемішати і викласти поверх м'яса.
Поверх картоплі викласти трохи вершкового масла і запікати в духовці 30-40 хвилин при 180 градусах. До готовності картоплі.
За 5-7 хвилин до закінчення посипати натертим сиром.
Десерты без выпечки рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter