М'ясо із баклажанами
- Свинина (шия) 600 г
- Баклажан 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кінза 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 3 ч.л.
- Базилік (сушений)
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Приправа (італійська)
- Яйце
- Молоко
- Соус (сирний)
Баклажани розрізати упоперек навпіл і нарізати уздовж на смужки, посолити і залишити на 30 хвилин.
Помідор нарізати кружечками.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник - тонкими смужками, кінзу дрібно порубати.
М'ясо нарізати на порційні невеликі шматочки і відбити.
Розвести томатну пасту у 150 мл води. Замаринувати м'ясо у томатній пасті, цибулі, часнику, кінзі, додати спеції і перемішати. Залишити у холодному місці на 1-1,5 години.
Баклажани промити гарно, віджати і обсушити рушником.
У форму для запікання викласти.
1 шар - баклажани.
2 шар - м'ясо.
3 шар - баклажани чергуючи із помідорами, зверху викласти цибулю, часник і кінзу (із маринаду).
Приготувати заливку.
Збити молоко із яйцем та сирним соусом. Помалювати зверху.
Поставити у розігріту до 200 градусів духову шафу і запікати близько 1 год 20 хв, за 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром (сулугуні).
Рецепт пончиков творожныхКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рыбные салаты на Новый годСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter