М'ясо фірмове
613
інгредієнти:
- Шийка свиняча 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Квасоля (стручкова, зелена, заморожена) 200 г
- Соус (сухий) 1 пач.
М'ясо нарізати скибочками товщиною у 2 см, поперчити і посолити з обох сторін.
У сковороді розігріти олію й обсмажити м'ясо з обох сторін 1 хвилину.
М'ясо вийняти і прибрати у бік.
Моркву і цибулю крупно нарізати і обсмажити у тій же олії, де було м'ясо.
Часник очистити, трохи натиснути на нього ножем, додати до овочів і смажити 1 хв.
М'ясо покласти до овочів, зверху покласти квасолю. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати при закритій кришці 1,5 години.
Як варити уху з голови укранськоюяк варити уху
Салат кучками со свеклойРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Заправка для салата тысяча островов www.recepti.biz.ua
Шашлык из куриных сердец в аэрогрилеПицца, суши, шашлыки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі