М'ясо фірмове

ДРУГІ СТРАВИ
613 М'ясо фірмове
Фото - М'ясо фірмове
інгредієнти:
  • Шийка свиняча 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Квасоля (стручкова, зелена, заморожена) 200 г
  • Соус (сухий) 1 пач.

М'ясо М'ясо нарізати скибочками товщиною у 2 см, поперчити і посолити з обох сторін.

У сковороді розігріти олію й обсмажити м'ясо з обох сторін 1 хвилину.

М'ясо вийняти і прибрати у бік.

М'ясо Моркву і цибулю крупно нарізати і обсмажити у тій же олії, де було м'ясо.

Часник очистити, трохи натиснути на нього ножем, додати до овочів і смажити 1 хв.

фото М'ясо М'ясо покласти до овочів, зверху покласти квасолю. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати при закритій кришці 1,5 години.

М'ясо

Як варити уху з голови укранськоюяк варити уху

Салат кучками со свеклойРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Заправка для салата тысяча островов www.recepti.biz.ua

Шашлык из куриных сердец в аэрогрилеПицца, суши, шашлыки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter