М'ясо "Дон спецій"
- Свинина 1 кг
- Спеції (суміш перців, мелений чорний перець, приправа для гриля, ягоди ялівцю, майоран)
- Сіль
- Олія рослинна 800 мл
М'ясо очистити від плівок і нарізати досить великими шматками.
Спеції перемішати у тарілці (ягоди подрібнити), більшу частку повинні складати чорний перець і суміш перців, решти поменше.
Кожен шматочок м'яса обсушити серветкою, посолити з обох сторін і обваляти у спеціях, щільно притискуючи. Скласти на тарілку і залишити.
Олію вилити у глибоку сковороду, розігріти.
Викласти м'ясо, смажити 10 хвилин, перевернути (м'ясо підрум'яниться), смажити ще 10 хвилин.
Зняти із плити, дати постояти хвилин 10.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты тортов без выпечки. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат язык рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter