М'ясо для капітана
- Цибуля ріпчаста 0.5 кг
- Перець солодкий 0.5 кг
- Печериці 0.5 кг
- Сир твердий 300 г
- Свинина 1 кг
- Майонез 500 г
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції
- Зелень
М'ясо нарізати тонкими скибочками, викласти на змащений олією розігрітий лист, посипати спеціями і сіллю. Поставити в розігріту духовку на 10 хвилин.
Порізані гриби викласти на підсмажене м'ясо, злегка посолити і знову в духовку на 10 хвилин.
Перець нарізати соломкою і викласти зверху на гриби, в духовку на 5 хвилин.
Цибулю нарізати тонкими кільцями і викласти зверху на перець, посипати тертим сиром і в духовку на 10 хвилин.
Зелень нарізати, змішати з майонезом, залити цією сумішшю м'ясо і знову в духовку на 40 хвилин.
Рецепты без выпечкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Семга под шубой: рецепты вкусных салатов. Рецепты Для Мультиварки.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пляцков с фото.
Рецепт лазаньи от даши малаховойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Заказ шашлыков из отборного мяса: шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.
Рецепты морепродукты салатыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для гурманов от Лефкадии - сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter