М'ясо "Дипломат"
- Свинина (ошийок)
- Сир твердий
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Свинину нарізати скибками завтовшки 1,5-2 см, посипати меленим перцем.
Викласти на добре розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.
Доки м'ясо смажиться з одного боку, нарізати тонко цибулю півкільцями, посолити, поперчити і злегка перетерти руками.
Сир натерти на крупній тертці.
М'ясо перевернути, обсмажити майже до готовності з другої сторони, після чого зверху рівномірно розподілити цибулю, посипати сиром. Сковороду накрити кришкою і потримати м'ясо на повільному вогні ще кілька хвилин до розплавлення сиру.
Досолити у тарілці або приправити соєвим соусом.
Замість сирої цибулі можна додати обсмажені з цибулею гриби.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Пирог из тыквы рецепты с фотоПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - кулинария блюда из печени. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты приготовления шубыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепт праздничных блюд из говядиныРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter