М'ясо "Дипломат"

ДРУГІ СТРАВИ
1310 М'ясо "Дипломат"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Свинина (ошийок)
  • Сир твердий
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Свинину нарізати скибками завтовшки 1,5-2 см, посипати меленим перцем.

Викласти на добре розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.

Доки м'ясо смажиться з одного боку, нарізати тонко цибулю півкільцями, посолити, поперчити і злегка перетерти руками.

Сир натерти на крупній тертці.

М'ясо перевернути, обсмажити майже до готовності з другої сторони, після чого зверху рівномірно розподілити цибулю, посипати сиром. Сковороду накрити кришкою і потримати м'ясо на повільному вогні ще кілька хвилин до розплавлення сиру.

Досолити у тарілці або приправити соєвим соусом.

Замість сирої цибулі можна додати обсмажені з цибулею гриби.

Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Пирог из тыквы рецепты с фотоПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Готовим со вкусом - кулинария блюда из печени. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепты приготовления шубыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепт праздничных блюд из говядиныРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter