М'ясо багатошарове
- Яловичина (м´якоть) 300 г
- Свинина (м´якоть) 300 г
- Курка (м´якоть) 300 г
- Гриби печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
Філе кожного виду розділити на три частини, відбити окремо кожен шматочок із двох сторін.
Посолити і поперчити.
На суміші вершкового масла і соняшникової олії обсмажити гриби, порізані пластинками. Обсмажені гриби вийняти зі сковороди.
На цій олії злегка обсмажити порізану досить товстими кільцями цибулю. Вийняти.
При необхідності додати ще олії та обсмажити із двох боків до утворення рум'яної скоринки яловичину.
Потім свинину.
Далі курочку.
Підготувати три шматки фольги (краще двошарові).
У кожен викласти по шматку яловичини, зверху грибочки.
Зверху свинину і цибулю кільцями.
Останній шар - курочка і натертий на крупній тертці сир.
Добре скріпити краї фольги, щоб отрималися конвертики і поставити у розігріту духовку хвилин на 30.
Подавати у фользі.
На гарнір картопля.
Суп гуляш рецепт тут
Торт на день рождения - торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт Холодные закуски салаты. Холодные закуски рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter