М'ясо багатошарове

ДРУГІ СТРАВИ
660 М'ясо багатошарове
Фото - М'ясо багатошарове
інгредієнти:
  • Яловичина (м´якоть) 300 г
  • Свинина (м´якоть) 300 г
  • Курка (м´якоть) 300 г
  • Гриби печериці 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове 1 ст.л.

М'ясо багатошарове інгредієнти Філе кожного виду розділити на три частини, відбити окремо кожен шматочок із двох сторін.

Посолити і поперчити.

М'ясо багатошарове На суміші вершкового масла і соняшникової олії обсмажити гриби, порізані пластинками. Обсмажені гриби вийняти зі сковороди.

фото М'ясо багатошарове На цій олії злегка обсмажити порізану досить товстими кільцями цибулю. Вийняти.

М'ясо багатошарове Яловичина При необхідності додати ще олії та обсмажити із двох боків до утворення рум'яної скоринки яловичину.

М'ясо багатошарове Свинина Потім свинину.

М'ясо багатошарове Курка Далі курочку.

М'ясо багатошарове Гриби печериці Підготувати три шматки фольги (краще двошарові).

У кожен викласти по шматку яловичини, зверху грибочки.

М'ясо багатошарове Цибуля ріпчаста Зверху свинину і цибулю кільцями.

М'ясо багатошарове Масло вершкове Останній шар - курочка і натертий на крупній тертці сир.

М'ясо багатошарове Масло рослинне Добре скріпити краї фольги, щоб отрималися конвертики і поставити у розігріту духовку хвилин на 30.

М'ясо багатошарове Сіль Подавати у фользі.

М'ясо багатошарове Перець чорний мелений На гарнір картопля.

М'ясо багатошарове Сир твердий 

Суп гуляш рецепт тут

Торт на день рождения - торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт Холодные закуски салаты. Холодные закуски рецепт.

Польская национальная кухня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter