М'ясо а-ля "Особуко"

ДРУГІ СТРАВИ
702 М'ясо а-ля "Особуко"
Фото - М'ясо а-ля
інгредієнти:
  • Морква 300 г
  • Капуста білоголова 300 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Борошно
  • Пиво 1 скл.

М'ясо а-ля Натерти моркву соломкою (на "корейській" тертці).

М'ясо а-ля Дрібно нашаткувати капусту.

фото М'ясо а-ля Нарізати цибулю півкільцями.

М'ясо а-ля М'ясо нарізати смужками.

М'ясо а-ля Посолити, поперчити, скропити оцтом, перемішати і дати постояти хвилин 30.

М'ясо а-ля Приготувати кляр: змішати пиво, крохмаль, сіль, олію і додавати борошна стільки, скільки знадобиться, щоб було, як тісто для млинців.

"Мішанину" покласти у кляр і ще раз все добре перемішати.

М'ясо а-ля Смажити на сковороді, викладаючи ложкою, як оладки.

Мультиварка Philips - рецепти святкових закусок. Вкусные закуски на день рождения.

Рецепты салатов французской кухни www.recepti.biz.ua

Салат с курицейА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Салат морепродукты рецепт recepti.biz.ua

Рецепты салата из морепродуктов http://recepti.biz.ua

Кафе Украинская кухня ХарьковВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter