М'ясо а-ля "Особуко"
- Морква 300 г
- Капуста білоголова 300 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Сіль 0.5 ч.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Борошно
- Пиво 1 скл.
Натерти моркву соломкою (на "корейській" тертці).
Дрібно нашаткувати капусту.
Нарізати цибулю півкільцями.
М'ясо нарізати смужками.
Посолити, поперчити, скропити оцтом, перемішати і дати постояти хвилин 30.
Приготувати кляр: змішати пиво, крохмаль, сіль, олію і додавати борошна стільки, скільки знадобиться, щоб було, як тісто для млинців.
"Мішанину" покласти у кляр і ще раз все добре перемішати.
Смажити на сковороді, викладаючи ложкою, як оладки.
Мультиварка Philips - рецепти святкових закусок. Вкусные закуски на день рождения.
Рецепты салатов французской кухни www.recepti.biz.ua
Салат с курицейА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Салат морепродукты рецепт recepti.biz.ua
Рецепты салата из морепродуктов http://recepti.biz.ua
Кафе Украинская кухня ХарьковВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter