М'ясо
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 18 зуб.
- Перець червоний пекучий мелений
- Сіль
- Морква 6 шт.
- Кріп 1 пуч.
Моркву помити, почистити, натерти на крупній тертці.
Цибулю помити, почистити, нарізати кільцями.
Часник помити, почистити.
М'ясо помити холодною водою, видалити шкіру, плівки.
Зробити у м'ясі невеликі розрізи і в них запхати зубчики часнику. Залишити 4 зубчики для подальшого використання.
Кріп нарізати крупно. Натерти м'ясо сіллю і перцем із двох сторін.
М'ясо покласти у пакет для запікання, зверху розкласти розібрану на кільця цибулю.
На цибулю викласти моркву і нарізаний тонкими пластинками часник.
Посипати кропом, зав'язати пакет (на пакеті зробити 2 маленькі дірочки). Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину-1 годину 30 хв.
Вийняти із духовки, нарізати.
рецепт творожных пончиков юлии высоцкой
салат из Курицы и грецких орехов
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашнего печенья на смальце.
Кулинарные рецепты: рецепт торта з чорносливом. Рецепты тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter