М'ясо

ДРУГІ СТРАВИ
589 М'ясо
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Часник 18 зуб.
  • Перець червоний пекучий мелений
  • Сіль
  • Морква 6 шт.
  • Кріп 1 пуч.

Мяско Моркву помити, почистити, натерти на крупній тертці.

Мяско Цибулю помити, почистити, нарізати кільцями.

фото Мяско Часник помити, почистити.

Мяско М'ясо помити холодною водою, видалити шкіру, плівки.

Мяско Зробити у м'ясі невеликі розрізи і в них запхати зубчики часнику. Залишити 4 зубчики для подальшого використання.

Мяско Кріп нарізати крупно. Натерти м'ясо сіллю і перцем із двох сторін.

Мяско М'ясо покласти у пакет для запікання, зверху розкласти розібрану на кільця цибулю.

Мяско На цибулю викласти моркву і нарізаний тонкими пластинками часник.

Мяско Посипати кропом, зав'язати пакет (на пакеті зробити 2 маленькі дірочки). Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину-1 годину 30 хв.

Мяско Вийняти із духовки, нарізати.

 

рецепт творожных пончиков юлии высоцкой

салат из Курицы и грецких орехов

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашнего печенья на смальце.

Кулинарные рецепты: рецепт торта з чорносливом. Рецепты тортов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter