М'ясо

ДРУГІ СТРАВИ
683 М'ясо
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Сир пармезан 200 г
  • Спеції
  • Сіль, перець
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень сушена (кріп, петрушка, кінза)

М'ясо по-моєму:) інгредієнти Нарізати м'ясо шматочками, поклатси у сковороду, налити води так, щоб покрило м'ясо повністю, посолити, поперчити, накрити кришкою і готувати на середньому вогні (хвилин 40-45), коли вода википить, обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Натерти моркву на великій тертці і додати до м'яса й обсмажити. Потім додати трохи води.

М'ясо по-моєму:) Додати спеції, часник. Перець нарізати кільцями і покласти зверху, потім натерти помідори на дрібній тертці і додати до перцю, розподіляючи по всьому м'ясові. Накрити кришкою і тушкувати ще 15 хвилин.

фото М'ясо по-моєму:) Натерти сир на дрібній тертці і посипати м’ясо. Накрити кришкою і хвилин на 10 залишити на середньому вогні. Далі посипати зеленню і ще смажити хвилин 5-10.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Сделать йогурт в домашних условияхПроизводство йогуртов. Йогурты, йогуртные напитки, творожки, сметана и др

Рецепт французского салата от юлии высоцкой http://recepti.biz.ua

Рецепты блюда на рождествоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Приготовить пармезан дома легко - маскарпоне в домашних условиях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter