М'ясо
- Яловичина 400 г
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир пармезан 200 г
- Спеції
- Сіль, перець
- Часник 2 зуб.
- Зелень сушена (кріп, петрушка, кінза)
Нарізати м'ясо шматочками, поклатси у сковороду, налити води так, щоб покрило м'ясо повністю, посолити, поперчити, накрити кришкою і готувати на середньому вогні (хвилин 40-45), коли вода википить, обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Натерти моркву на великій тертці і додати до м'яса й обсмажити. Потім додати трохи води.
Додати спеції, часник. Перець нарізати кільцями і покласти зверху, потім натерти помідори на дрібній тертці і додати до перцю, розподіляючи по всьому м'ясові. Накрити кришкою і тушкувати ще 15 хвилин.
Натерти сир на дрібній тертці і посипати м’ясо. Накрити кришкою і хвилин на 10 залишити на середньому вогні. Далі посипати зеленню і ще смажити хвилин 5-10.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сделать йогурт в домашних условияхПроизводство йогуртов. Йогурты, йогуртные напитки, творожки, сметана и др
Рецепт французского салата от юлии высоцкой http://recepti.biz.ua
Рецепты блюда на рождествоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Приготовить пармезан дома легко - маскарпоне в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter