"М'ясний віночок"
708
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Гриби консервовані 1 бан.
- Сир твердий 70 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Спеції (імбир)
- Зелень (болгарський перець)
- Морква 1 шт.
Порізати свинину на тонкі пластини, зробити 3 надрізи і заплести кіску.
Укласти на змащене олією деко, у м'ясо викласти дрібно порізану моркву, у серединку гриби, присипати спеціями, накрити кришкою і поставити у духовку на 20 хвилин.
Відкрити кришку, присипати тертим сиром, укласти перець по колу (порізаний тонко) і знову поставити у духовку хвилин на 10-15.
Прикрасити зеленню.
Китайский салат рецепты. Салаты на зиму рецепты.
рецепт приготовления торт медовик
Эспрессо лунго этоэспрессо
www.recepti.biz.ua сайты кулинарной тематики
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі