М'ясний соус із зеленою квасолею
- М´ясо (телятина) 500 г
- Квасоля (стручкова, заморожена) 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Зелень
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
М'ясо порізати невеликими кубиками. У пакетик насипати борошно, покласти м'ясо і добре струснути пакет, щоб м'ясо покрилося борошном.
На сковороді розігріти трохи олії, добре обсмажити м'ясо.
Потім обсмажене м'ясо перекласти у каструльку, додати лавровий лист, влити води так, щоб злегка покрити м'ясні шматочки, тушкувати під кришкою, на маленькому вогні до м'якості.
Квасолю відварити у киплячій воді хвилин п'ять, до напівготовності, потім воду злити.
Цибулю і перець подрібнити, обсмажити на олії, у кінці додати квасолю.
У м'ясо додати томатну пасту, часник подрібнений, сіль, спеції, зелень.
Зверху викласти обсмажені овочі, перемішати, за необхідності влити ще трохи води, тушкувати під кришкою, доки квасоля не стане м'якою.
Рецепты тортов на любой вкус - бите скло десерт рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Куриная отбивная. Куриные отбивные.
Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты к новому году. Как приготовить летний салат.
ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарный сайт блокнотПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter