М'ясний штрудель
- Фарш (свинина і яловичина)
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Молоко 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Сода 0.5 ч.л.
- Морква 1 шт.
Пропустити м’ясо і цибулю через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати або води, або молока.
Тісто: 2 скл. борошна + 1 яйце + 0,5 ч. л. соди, сіль + перець. Вимісити тісто, як на пельмені.
Відставити хвилин на 20-30.
Очистити й нарізати крупно і довільно картоплю, ріпчасту цибулю нашаткувати (можна додати терту моркву).
Тісто розкотити досить тонко 2-3 мм, викладаючи на нього фарш, згорнути у рулет.
Нарізати "кружечками" товщиною 1,5 см.
Цибулю з морквою спасерувати, додати картоплю і готувати до напівготовності, посолити.
Додати або воду (окріп), або бульйон, щоб покрило картоплю, а наверх викласти штруделі і тушкувати до готовності.
Рататуй рецепт французская кухня. Рецепты блюд французской кухни.
Купить капусту, цены: посуда для квашения капусты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter