М'ясний штрудель

ДРУГІ СТРАВИ
621 М'ясний штрудель
Фото - М'ясний штрудель
інгредієнти:
  • Фарш (свинина і яловичина)
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Молоко 0.5 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Сода 0.5 ч.л.
  • Морква 1 шт.

М'ясний штрудель інгредієнти

М'ясний штрудель Пропустити м’ясо і цибулю через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати або води, або молока.

 

фото М'ясний штрудель Тісто: 2 скл. борошна + 1 яйце + 0,5 ч. л. соди, сіль + перець. Вимісити тісто, як на пельмені.

Відставити хвилин на 20-30.

М'ясний штрудель Фарш Очистити й нарізати крупно і довільно картоплю, ріпчасту цибулю нашаткувати (можна додати терту моркву).

М'ясний штрудель Цибуля ріпчаста Тісто розкотити досить тонко 2-3 мм, викладаючи на нього фарш, згорнути у рулет.

Нарізати "кружечками" товщиною 1,5 см.

М'ясний штрудель Сіль Цибулю з морквою спасерувати, додати картоплю і готувати до напівготовності, посолити.

Додати або воду (окріп), або бульйон, щоб покрило картоплю, а наверх викласти штруделі і тушкувати до готовності.

Рататуй рецепт французская кухня. Рецепты блюд французской кухни.

Купить капусту, цены: посуда для квашения капусты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter