М'ясний рулетик "По-двінськи"
- Карбонад (скибки) 12 шт.
- Огірок 1 шт.
- Сир твердий
- Спеції
- Яйце
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
- Молоко (вода)
Відбити м'ясо як можна тонше, посолити, поперчити.
На середину шматка покласти порізаний соломкою огірок і натертий або порізаний сир, закрити краями і надати форму котлетки.
Вмочити у збите з молоком або водою яйце, обваляти у сухарях, обсмажити на олії з двох сторін. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 5-10 хвилин.
Якщо готувати у великій кількості, то краще тушкувати в духовці - викласти обсмажені рулетики на деко, намалювати зверху з майонезу сіточку і тушкувати 20 хвилин при 120 градусах.
Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты Приготовления.
Всегда круглосуточно. Мечта - торт вышиванка рецепт. Интернет-магазин вышиванок.
Рецепт салат охотничий recepti.biz.ua
Мультиварка Philips - рецепты первых блюд с фото. Рецепты приготовления блюд.
Карл шумахер рецептыРецепты и советы
Готовим со вкусом - приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
http://recepti.biz.ua рецепт торты медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter