М'ясний рулетик "По-двінськи"

ДРУГІ СТРАВИ
637 М'ясний рулетик "По-двінськи"
Фото - М'ясний рулетик
інгредієнти:
  • Карбонад (скибки) 12 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Сир твердий
  • Спеції
  • Яйце
  • Сухарі панірувальні
  • Олія рослинна
  • Молоко (вода)

Відбити м'ясо як можна тонше, посолити, поперчити. 

На середину шматка покласти порізаний соломкою огірок і натертий або порізаний сир, закрити краями і надати форму котлетки. 

Вмочити у збите з молоком або водою яйце, обваляти у сухарях, обсмажити на олії з двох сторін. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 5-10 хвилин.

Якщо готувати у великій кількості, то краще тушкувати в духовці - викласти обсмажені рулетики на деко, намалювати зверху з майонезу сіточку і тушкувати 20 хвилин при 120 градусах.

Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты Приготовления.

Всегда круглосуточно. Мечта - торт вышиванка рецепт. Интернет-магазин вышиванок.

Рецепт салат охотничий recepti.biz.ua

Мультиварка Philips - рецепты первых блюд с фото. Рецепты приготовления блюд.

Карл шумахер рецептыРецепты и советы

Готовим со вкусом - приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.

Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.

http://recepti.biz.ua рецепт торты медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter