М'ясний рулет зі шпинатом та яйцем
- Ескалоп свинячий
- Шпинат 80 г
- Сир м´який сирний (із травами і часником) 100 г
- Яйце куряче 4 шт.
- Сіль
- Перець
- Бекон (грудка або в´ялений окіст)
М'ясо нарізати на плоскі великі шматки.
Добре відбити, посолити, поперчити.
Шпинат порізати дрібно і змішати із сиром.
Один рулет робити із двох ескалопів. Викласти відбиті шматки м'яса на стіл. Викласти на них шпинат перемішаний із сиром.
Потім два яйця відварених.
В один із рулетів покласти ще пластинки твердого сиру.
Згорнути рулетом.
Дно форми викласти тонкими пластинами бекону або копченої грудки, в'яленої шинки.
Рулет загорнути у пластинки бекону. Поставити у духовку на 45 хвилин запікати при температурі 220 градусів.
Купить кондитерку - крем для торта из йогурта.
Рецепты для пароварки, вкусно - французские салаты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Французские десерты рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты Холодных закусок к водке. Рецепты русских Холодных закусок.
Салат с морепродуктами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Поможем выйти замуж в Германию - тайская кухня рецепты салатов. Продукты для азиатской кухни.
Маковый торт со сметанным кремом рецептТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter