М'ясний рулет з яєчно-оливковою начинкою
- Фарш м´ясний (яловичина + свинина + трохи курки) 1 кг
- Яйце куряче 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Оливки 300 г
- Зелень (петрушка) 2 пуч.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
Фарш. Додаємо яйце сире, 3 ст. л. борошна, спеції, сіль.
Викладаємо фарш на харчову плівку у формі прямокутника завтовшки приблизно 2 см.
На фарш кладемо цибулю, порізану тонкими півкільцями.
На цибулю кладемо порізані оливки і січену зелень.
Зверху кладемо порізані 2 варені яйця.
Звертаємо рулет, витягаючи плівку з-під фаршу, загортаємо рулет у фольгу, ставимо в духовку на 40 хвилин. Потім дістаємо, зливаємо з рулету сік і прибираємо верхній шар фольги. Потім ставимо назад хвилин на 20, щоб дійшов і з'явилася скориночка. Температура духовки - 200 градусів.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня доставка. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Осетинские пироги на заказ: рогалики рецепты с фото.
Рецепты Юлии Высоцкой с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом: новогодние рецепты закусок.
Салат из консервированых шампиньонов с картошкой. Салат из картошки.
recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд в микроволновке
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter