М'ясний рулет із подвійною начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
606 М'ясний рулет із подвійною начинкою
Фото - М'ясний рулет із подвійною начинкою
інгредієнти:
  • Фарш яловичий 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сирок плавлений 1 шт.
  • Борошно пшеничне 1.5 скл.
  • Яйце куряче 5 шт.
  • Сіль
  • Перець

М'ясний фарш викласти у миску, додати обсмажену цибулю, перемішати, посолити, поперчити.

Додати борошно, скачати у кульку. Потім відразу ж у пласт. 4 яйця очистити і викласти у ряд на пласті, збоку кожного яйця покласти по шматочку плавленого сиру. Скачати рулетом.

Форму змастити олією і присипати борошном.

Рулет зверху змастити збитим яйцем і викласти у форму.

Поставити у духовку, коли з'явиться золотава скоринка, можна діставати і наприкінці можна змастити вершковим маслом.

Конфеты карамельКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн

изготовление тортов без выпечки

Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Маковый торт самый вкусный. Маковый торт-пирог.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter