М'ясний рулет із омлетом, горошком та базиліком
- Фарш м´ясний (яловичина + свинина) 1 кг
- Яйце 1 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Базилік 1 ст.л.
- Горошок зелений 1 бан.
- Йогурт (натуральний) 1 упак.
- Помідор 1.5 ст.л.
- Молоко 200 мл
- Сіль
У фарш додати яйце, сметану, сіль і базилік. Гарно перемішати.
Викласти у кілька шарів на столі фольгу і рівномірно розподілити на ній фарш (надати форму прямокутника).
Змастити фарш йогуртом (половина всієї норми), рівномірно розподілити горошок, трохи втиснувши його рукою у фарш.
Для омлету збити яйця, молоко, сіль і соду і за два прийоми посмажити омлет на олії. Після того, як перевернути омлет, ножиком порізати його на шматочки. Ці шматочки викласти на горошок, посипати сушeними помідорами.
За допомогою фольги згорнути рулетом, краї защипнути.
Гарно загорнути рулет у фольгу і помістити у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 1 годину, потім розгорнути, змастити залишеним йогуртом і запікати щe 15 хвилин.
Рецепт торт КиевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить вкусный шашлык - кексы и маффины рецепты с фото. Кондитерские формы.
Салати з язика з фотосалати з язика з фото
Рецепты Холодных закусок для фуршета. Холодные закуски к столу рецепты.
Рецепт приготовления узбекского плова. Плов рецепт приготовления.
Потрясающе вкусный салат - салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter