М'ясний рулет із грушею
- М´ясо (телятина або свинина) 700 г
- Цибуля 1 шт.
- Груша 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Сир твердий 70 г
- Приправа для фаршу 1 упак.
- Сіль
- Перець
М'ясо надрізати і розкрити як книгу.
Ще раз надрізати і розкрити як книжку-розкладачку.
Накрити плівкою, щоб не летіли бризки і відбити.
Суміш для фаршу півпакетика розвести водою і перемішати.
Першим шаром на м'ясо викласти дрібно нарізану петрушку.
На петрушку цибулю півкільцями.
На цибулю грушу соломкою.
На грушу сир крупно натертий.
Закрутити все у рулет щільно і перев'язати.
Загорнути у фольгу.
Випікати при 200 градусах 40 хв.
Потім розкрити фольгу і змастити сумішшю для фаршу.
Не закриваючи, поставити у духовку на 10-15 хв.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта бисквит с фруктами. Торт с фруктами.
Скачать рецепты праздничных блюд. Праздничный стол рецепты блюд.
Салаты с шампиньонами: салат с свежими шампиньонами. Купить грибы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter