М'ясний рулет
- Яловичина 1.5 кг
- Фарш м´ясний 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Гірчиця
- Петрушка
- Перець чилі 1 шт.
- Спеції
- Картопля 5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.
Шматочок яловичини помити і прибрати зайве.
На харчову плівку покласти м'ясо між двома шарами плівки.
Злегка відбити.
Посолити і поперчити, змастити гірчицею і, накривши плівкою, залишити.
На розігріту сковорідку покласти порізаний часник із перцем, додати цибулю, смажити до готовності, додати дрібно порізану моркву.
Трохи згодом фарш. Обсмажити фарш, доки не побіліє, посолити і поперчити.
Додати у фарш грам 100 гарячої води, або бульйону (гарячого), смажити, доки фарш не вбере всю воду. Вимкнути вогонь і дати трохи охолонути.
Викласти фарш першим шаром на злегка замариноване м'ясо.
Нарізати дрібно петрушку і покласти зверху на фарш другим шаром.
Морквину, порізану шматочками довгими, укласти у тій частині м'яса, звідки закручувати рулет.
Згорнути рулет і шпагатом зав'язати, приблизно кожних 2-3 сантиметри.
Змастити готовий рулет олією.
Деко поставити на вогонь, налити трохи олії, нагріти і покласти рулет.
Обсмажити, поступово перевертаючи.
Підготувати овочі для гарніру, все помити і, якщо треба, почистити.
Порізати крупно, але бажано одного розміру, додати ложку порошку курячого бульйону, спеції, трохи олії і ретельно перемішати.
Як тільки рулет підсмажиться з усіх сторін, викласти овочі на деко намагаючись, щоб рулет лежав на них.
Накрити фольгою і поставити у розігріту до 190-200 градусів духовку на 100-120 хвилин (якщо яловичина).
Потім відкрити і дати ще підсмажитися по 15 хвилин із декількох сторін.
Вийняти із духовки і дати трохи часу рулету відпочити, зняти шпагат.
recepti.biz Кремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter