М'ясний рулет

ДРУГІ СТРАВИ
966 М'ясний рулет
Фото - М'ясний рулет
інгредієнти:
  • Яловичина 1.5 кг
  • Фарш м´ясний 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Гірчиця
  • Петрушка
  • Перець чилі 1 шт.
  • Спеції
  • Картопля 5 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.

Завиванец - м'ясний рулет інгредієнтиШматочок яловичини помити і прибрати зайве.

Завиванец - м'ясний рулетНа харчову плівку покласти м'ясо між двома шарами плівки.

Злегка відбити.

фото Завиванец - м'ясний рулет Посолити і поперчити, змастити гірчицею і, накривши плівкою, залишити.

Завиванец - м'ясний рулет Яловичина На розігріту сковорідку покласти порізаний часник із перцем, додати цибулю, смажити до готовності, додати дрібно порізану моркву.

Завиванец - м'ясний рулет Фарш м'яснийТрохи згодом фарш. Обсмажити фарш, доки не побіліє, посолити і поперчити.

Завиванец - м'ясний рулет Цибуля ріпчаста Додати у фарш грам 100 гарячої води, або бульйону (гарячого), смажити, доки фарш не вбере всю воду. Вимкнути вогонь і дати трохи охолонути.

Завиванец - м'ясний рулет МоркваВикласти фарш першим шаром на злегка замариноване м'ясо.

Завиванец - м'ясний рулет Гірчиця Нарізати дрібно петрушку і покласти зверху на фарш другим шаром.

Завиванец - м'ясний рулет Петрушка Морквину, порізану шматочками довгими, укласти у тій частині м'яса, звідки закручувати рулет.

Завиванец - м'ясний рулет Перець чилі Згорнути рулет і шпагатом зав'язати, приблизно кожних 2-3 сантиметри.

Змастити готовий рулет олією.

Завиванец - м'ясний рулет Спеції Деко поставити на вогонь, налити трохи олії, нагріти і покласти рулет.

Завиванец - м'ясний рулет Картопля Обсмажити, поступово перевертаючи.

Завиванец - м'ясний рулет Часник Підготувати овочі для гарніру, все помити і, якщо треба, почистити.

Завиванец - м'ясний рулет Кубик бульйонний Порізати крупно, але бажано одного розміру, додати ложку порошку курячого бульйону, спеції, трохи олії і ретельно перемішати.

Завиванец - м'ясний рулет Як тільки рулет підсмажиться з усіх сторін, викласти овочі на деко намагаючись, щоб рулет лежав на них.

Завиванец - м'ясний рулет Накрити фольгою і поставити у розігріту до 190-200 градусів духовку на 100-120 хвилин (якщо яловичина).

Завиванец - м'ясний рулет Потім відкрити і дати ще підсмажитися по 15 хвилин із декількох сторін.

Завиванец - м'ясний рулет Вийняти із духовки і дати трохи часу рулету відпочити, зняти шпагат.

Завиванец - м'ясний рулет

recepti.biz Кремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter