М'ясний рулет
- Свинина (задня частина) 700 г
- Морква (малятко, заморожена) 0.5 скл.
- Квасоля (стручкова, заморожена) 0.5 скл.
- Гриби (мариновані печериці) 0.5 скл.
- Помідор 1 шт.
- Сметана
- Гірчиця
- Приправа
- Сир (у пластинках) 6 шт.
Змішати розморожену моркву, квасолю.
Додати нарізаний шматочками помідор і баночку маринованих, нарізаних печериць.
Додати приправи, трохи сметани або вершків і добре перемішати.
М'ясо, нарізане на великі шматки, трохи відбити.
Викласти на фольгу, щоб краї накладалися і вийшов один великий квадрат м'яса.
На м'ясо викласти начинку.
На начинку пластинки сиру.
За допомогою фольги обережно скрутити рулет.
Змастити майонезом з гірчицею.
Від начинки залишений сік вилити на м'ясо.
Фольгу дуже акуратно загнути, щоб не витікав сік.
Поставити у духовку на 45 хвилин, температура близько 200 градусів.
Потім розгорнути фольгу і дати рулету підрум'янитися (хвилин 30).
Можна раз перевернути.
Викласти готовий рулет на тарілку.
Із соку, що залишився після випікання, приготувати соус (на сковороді розтопити 1 ст. л. масла, додати 1 ст. л. борошна і влити сік і трохи вершків, коли закипить, вилити на м'ясо).
Салат кучками с корейской морковьюРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Выпечка оптом: рождественские выпечки.
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Рецепт приготовления салат мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter