М'ясний пиріг з лаваша
- Інгредієнти:
- Лаваш тонкий
- М´ясо (Любе.. Або фарш) - 400 г
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста
- Зелень
- Кефір - 1,5 скл.
- Яйце - 1 шт
- Сир (тведий) - 200 г
Можна взяти готовий фарш . приготувати як вам звично . обсмажити фарш . або трохи відварити потім обсмажити . Я люблю сире м´ясо обсмажити . потім перекрутити у фарш . Так виходить соковитіше . на наш смак смачніше.
М´ясо ріжемо невеликими шматочками . солимо . перчимо . тушимо з цибулею і морквою . хвилин 10 постійно помішуючи . додаємо улюблені спеції . і чайну ложку томатної пасти . .
Перемелюємо м´ясо на комбайні . або пропускаємо через м´ясорубку . Остиглий фарш змішуємо із зеленню і тертим сиром.
Форму викладаємо лавашем . Викладаємо лаваш з нахлестом на борти форм . І половину фаршу викладаємо на лаваш. .
Кефір розмішайте з яйцем . Рвемо лаваш на частини . занурюємо в кефір .
Шматочки лаваша змочені в кефірі мнемо і виладиваем зім´ятими на фарш. .
Зверху . на зім´яті шматочки лаваша . фарш, що залишився . потім накриаем все це цілими. лавашом. . .
Змажемо наш пиріг зверху кефіром . і покладіть кілька шматочків вершкового масла . відправляємо пиріг в духовку на 15 -20 хвилин . випікаємо при температурі 240 .
Смачного !. !. !. !. !.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter