М'ясний горщик із корінням "Бабине літо"

ДРУГІ СТРАВИ
763 М'ясний горщик із корінням "Бабине літо"
Фото - М'ясний горщик із корінням
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Морква 100 г
  • Петрушка (корінь) 30 г
  • Хрін (корінь) 10 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Борошно 3 ст.л.
  • Борошно гречане 4 ст.л.
  • Сіль
  • Цукор
  • Суміш перців (мелена)
  • Сметанa 200 г
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Олія рослинна

М'ясний горщик з корінням Приготувати тісто для кришок горщиків.

Змішати 1 ст. ложку води, 2 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки пшеничного борошна і 4 столові ложки борошна гречаного, по дрібці солі і цукру.

Вимісити пластичне тісто і відправити його під плівку. Гречане борошно можна приготувати із гречки у кавомолці. 

 

 

М'ясний горщик з корінням Нарізати моркву і корінь петрушки тонкими кружечками, а цибулю півкільцями. Посолити і змішати овочі.

фото М'ясний горщик з корінням М'ясо нарізати шматочками і швидко обсмажити у невеликій кількості олії. 

 

М'ясний горщик з корінням Наповнити горщики.

На дно викласти половину овочів.

М'ясний горщик з корінням Викласти в горщики м'ясо. Посолити і посипати перцем.

М'ясний горщик з корінням Викласти овочі, що залишилися. Додати в горщики вино.

М'ясний горщик з корінням Додати в горщики тертий хрін і залити їх сметаною, що залишилася.

М'ясний горщик з корінням Розкачати з тіста 2 коржики товщиною 0,5 см, зробити з них кришки для горщиків.

Відправити м'ясо тушкуватися в духовку на середній вогонь.

Якщо кришки будуть підгорати, то їх зверху можна накрити пергаментом, а вогонь зменшити.

 

М'ясний горщик з корінням Через 1,5 години страва готова.

М'ясний горщик з корінням На гарнір добре подати гречку. 

 

 

 

 

 

 

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы и маффины рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.

как в домашних условиях приготовить йогурт

Чанахи рецептТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter