М'ясний горщик із корінням "Бабине літо"
- Яловичина 500 г
- Морква 100 г
- Петрушка (корінь) 30 г
- Хрін (корінь) 10 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Борошно 3 ст.л.
- Борошно гречане 4 ст.л.
- Сіль
- Цукор
- Суміш перців (мелена)
- Сметанa 200 г
- Вино біле сухе 100 мл
- Олія рослинна
Приготувати тісто для кришок горщиків.
Змішати 1 ст. ложку води, 2 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки пшеничного борошна і 4 столові ложки борошна гречаного, по дрібці солі і цукру.
Вимісити пластичне тісто і відправити його під плівку. Гречане борошно можна приготувати із гречки у кавомолці.
Нарізати моркву і корінь петрушки тонкими кружечками, а цибулю півкільцями. Посолити і змішати овочі.
М'ясо нарізати шматочками і швидко обсмажити у невеликій кількості олії.
Наповнити горщики.
На дно викласти половину овочів.
Викласти в горщики м'ясо. Посолити і посипати перцем.
Викласти овочі, що залишилися. Додати в горщики вино.
Додати в горщики тертий хрін і залити їх сметаною, що залишилася.
Розкачати з тіста 2 коржики товщиною 0,5 см, зробити з них кришки для горщиків.
Відправити м'ясо тушкуватися в духовку на середній вогонь.
Якщо кришки будуть підгорати, то їх зверху можна накрити пергаментом, а вогонь зменшити.
Через 1,5 години страва готова.
На гарнір добре подати гречку.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы и маффины рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
как в домашних условиях приготовить йогурт
Чанахи рецептТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter