М'ясний горщик
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 15 шт.
- Морква 1 шт.
- Опеньки 100 г
- Помідор 1 шт.
- Спеції
- Сметана 250 г
- Бульйон 150 мл
- Вода газована 50 мл
У фарш додати цибулю дрібно нарізану, воду газовану і олію. Тепер добре вибити, щоб він був повітряним. Фарш відправити у холодильник.
Щоб він був дуже холодний.
Моркву нарізати соломкою.
Опеньки соломкою, цибулю кубиками. Спочатку обсмажити опеньки. Потім додати моркву і цибулю, тушкувати до повної готовності.
Картоплю розрізати на часточки.
Дістати фарш із холодильника і приготувати тефтельки.
На дно горщика покласти картоплю - це перший шар, другий шар - тефтельки.
3 шар - опеньки, цибуля та морква. Додати трохи бульйону.
Натерти часник.
Верхній шар - сметана і дрібно нарізані помідори. Все добре перемішати і залити горщики.
Відправити в духовку на 1 годину при 180 градусах.
Салаты Новинки рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Калорйн рецепти з фото готовим домаЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaПокупки, домашние дела, путешествия и пр
Рецепты выпечки на любой вкус - рецепт лаваш на гриле. Наборы для барбекю и гриля.
Рецепты закусок: холодные закуски рецепты.
Пасха рецепты кулынарии тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter