М'ясний горішок
- Свинина (великий шматок) 1 кг
- Філе індички 400 г
- Сало (свіже, тонких пласта. Можна замінити беконом) 3 шт
- Яйце куряче 1 шт
- Шпинат (свіжий) 1 пуч.
- Спеції (коріандр, розмарин, базилік, майоран, лавровий лист)
- Томатна паста 1 ст.л.
- Куркума 2 ч.л.
- Паприка 2 ч.л.
М'ясо розрізати ось таким чином, щоб воно прийняло вид розкритої книги. Якщо цього "розвороту" буде досить, щоб загорнути в нього ще три м'ясних рулета, можна зупинитися. Якщо ні, то починаючи від центру кожен "розворот" ще розрізаємо, не прорізаючи до кінця.
Тепер м'ясо маринуємо в улюблених спеціях. У мене - коріандр, розмарин, базилік, майоран, подрібнений лавровий лист, чорний перець, сіль. Залишити маринуватися. Можна навіть на ніч.
Філе індички перетворюємо на паштет за допомогою блендера або два рази провертаємо через м'ясорубку, додаємо у фарш одне яйце, сіль. Свіже сало ріжемо на тоненькі пластини. А тепер невеличке зауваження - сало дуже тонко мені порізати не вдалося, у результаті в самому блюді воно виглядало не так, як мені хотілося б. Можливо, треба було його злегка відбити або ще краще замість сала використовувати копчений бекон. Прийміть мої зауваження до відома, а поки дивимося на фото.
Подрібнену індичку ділимо на три рівні порції і в першу додаємо куркуму (жовтий рулет), в другу томатну пасту і паприку (червоний рулет) і в третій подрібнений в блендері шпинат (зелений рулет). У шпинат не забудьте додати лимонний сік або лимонну кислоту, щоб він не втратив свій яскравий колір.
Ну, це фото описувати, думаю, не варто. Згадаймо дитячий сад - що-типу цього з кольорового пластиліну на заняттях ліпили все.
У результаті виходить ось такий світлофор у салі.
Дістаємо свинину, розгортаємо і викладаємо на неї рулети.
Загортаємо. Я ниткою не обв'язала, а вам раджу, після завершення процесу рулет буде щільніше, легше різатися і міцніше триматися.
Тепер всю цю конструкцію плотненько загортаємо у фольгу і на 3 години при 180 ставемо в духовку. Це в мене так вийшло, а у вас може бути більше або менше - залежить від кількості м'яса і плити. Можна підлити води на деко через пару годин готування, щоб не пригорів рулет.
Через 2,5 години фольгу розгорнула, м'ясо перевернула і поставила знову в духовку - щоб зарум'янилося. Хвилин через 15-20 можна ще раз перевернути. Думаю, вже всі знають, що перевіряємо м'ясо на готовність за допомогою зубочистки - повинен виділитися прозорий сік.
Дістаємо, Остуджуємо, нарізаємо.
Подавати холодним. Смачного!.
[/ Img].
Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт похудения в одной капсуле: салат с морепродуктами рецепт.
Самые лучшие кулинарные рецепты и сайты. Кулинарные сайты бюргера.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter