М'ясний горішок

ДРУГІ СТРАВИ
1425 М'ясний горішок
Фото - М'ясний горішок
інгредієнти:
  • Свинина (великий шматок) 1 кг
  • Філе індички 400 г
  • Сало (свіже, тонких пласта. Можна замінити беконом) 3 шт
  • Яйце куряче 1 шт
  • Шпинат (свіжий) 1 пуч.
  • Спеції (коріандр, розмарин, базилік, майоран, лавровий лист)
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Куркума 2 ч.л.
  • Паприка 2 ч.л.

М'ясний горішок інгредієнти М'ясо розрізати ось таким чином, щоб воно прийняло вид розкритої книги. Якщо цього "розвороту" буде досить, щоб загорнути в нього ще три м'ясних рулета, можна зупинитися. Якщо ні, то починаючи від центру кожен "розворот" ще розрізаємо, не прорізаючи до кінця.

М'ясний горішок Тепер м'ясо маринуємо в улюблених спеціях. У мене - коріандр, розмарин, базилік, майоран, подрібнений лавровий лист, чорний перець, сіль. Залишити маринуватися. Можна навіть на ніч.

фото М'ясний горішок Філе індички перетворюємо на паштет за допомогою блендера або два рази провертаємо через м'ясорубку, додаємо у фарш одне яйце, сіль. Свіже сало ріжемо на тоненькі пластини. А тепер невеличке зауваження - сало дуже тонко мені порізати не вдалося, у результаті в самому блюді воно виглядало не так, як мені хотілося б. Можливо, треба було його злегка відбити або ще краще замість сала використовувати копчений бекон. Прийміть мої зауваження до відома, а поки дивимося на фото.

М'ясний горішок Свинина Подрібнену індичку ділимо на три рівні порції і в першу додаємо куркуму (жовтий рулет), в другу томатну пасту і паприку (червоний рулет) і в третій подрібнений в блендері шпинат (зелений рулет). У шпинат не забудьте додати лимонний сік або лимонну кислоту, щоб він не втратив свій яскравий колір.

М'ясний горішок Філе індички Ну, це фото описувати, думаю, не варто. Згадаймо дитячий сад - що-типу цього з кольорового пластиліну на заняттях ліпили все.

М'ясний горішок Сало У результаті виходить ось такий світлофор у салі.

М'ясний горішок Яйце куряче Дістаємо свинину, розгортаємо і викладаємо на неї рулети.

М'ясний горішок Шпинат Загортаємо. Я ниткою не обв'язала, а вам раджу, після завершення процесу рулет буде щільніше, легше різатися і міцніше триматися.

М'ясний горішок Спеції Тепер всю цю конструкцію плотненько загортаємо у фольгу і на 3 години при 180 ставемо в духовку. Це в мене так вийшло, а у вас може бути більше або менше - залежить від кількості м'яса і плити. Можна підлити води на деко через пару годин готування, щоб не пригорів рулет.

М'ясний горішок Томатна паста Через 2,5 години фольгу розгорнула, м'ясо перевернула і поставила знову в духовку - щоб зарум'янилося. Хвилин через 15-20 можна ще раз перевернути. Думаю, вже всі знають, що перевіряємо м'ясо на готовність за допомогою зубочистки - повинен виділитися прозорий сік.

М'ясний горішок Куркума Дістаємо, Остуджуємо, нарізаємо.

М'ясний горішок Паприка Подавати холодним. Смачного!.

[/ Img].

Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт похудения в одной капсуле: салат с морепродуктами рецепт.

Самые лучшие кулинарные рецепты и сайты. Кулинарные сайты бюргера.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter