М'ясні рулетики "Захоплення"
- Телятина
- Сир тертий 6 ст.л.
- Шинка
- Родзинки
- Горішки
- Сіль
- Молоко 50 г
- Петрушка 2 ст.л.
- Перець
- Сухе біле вино 150 мл
- Олія
- Хліб
- Масло вершкове
Відбити добре 8 шматків м’яса. Вісім скибочок шинки покласти на кожен шматок телятини. Змішати хлібний м'якуш, родзинки, горішки, сир і петрушку, посолити і поперчити. Викласти суміш на м’ясо, скрутити в рулетики і сколоти зубочистками.
Розігріти олію і вершкове масло. Обсмажити злегка рулетики. Влити вино, накрити кришкою і тушкувати 20-25 хвилин, перевернувши 1 раз. Готові рулетики викласти на тарілку, полити соусом, що утворився, прикрасити петрушкою.
Консервация овощей на зиму видеоконсервация овощей
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с сердцем и горошком.
Рецепты тортов без выпечки. Торты без выпечки рецепты.
Нужен охладитель молока? Звони: приготовление йогурта в термосе.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепт салата мимоза с фото.
Торт лимонник из слоеного тестаЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Профессиональные кулинарные сайты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter