М'ясні рулетики "Уругвай"
- М´ясо (яловичина або свинина) 500 г
- Сир твердий 250 г
- Часник 3 зуб.
- Яйце 5 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
Порізати м'ясо на порційні шматочки. Злегка відбити, посолити, поперчити. Приготувати начинку. Сир натерти на дрібній тертці, туди ж натерти часник і додати зварені круто і дрібно порубані 3 яйця. Перемішати і покласти по 1 ст. ложці начинки на кожну скибочку м'яса. Згорнути у рулети та стягнути ниткою (або заколоти шпажками). Кожен рулетик умочити у суміш молока і яєць, потім у борошно. Обсмажити в олії до повної готовності. Моркву нарізати кружечками і тушкувати в олії, додати сіль і перець. Із готових рулетиків зняти нитки (шпажки), викласти їх на тарілку і прикрасити кружечками тушкованої моркви.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат морепродукты рецепт тут
Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Простые рецепты блюд.
recepti.biz.ua эспрессо капуччино рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter