М'ясні рулетики у томатному соусі із овочами
- Яловичина (антрекот) 8 шт.
- Гірчиця 5 ч.л.
- Ікра (Айвар із солодкого перцю гостра або червоний соус) 8 ч.л.
- Огірок маринований 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарcький жовтий 1 шт.
- Цукіні 115 г
- Спеції (сіль, перець чорний мелений і запашний горошком, чилі)
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Петрушка (зелень) 2 ст.л.
- Томати пасеровані 250 мл
- Вода 300 мл
- Вино червоне сухе 0.25 скл.
Шматки м'яса злегка відбити, посолити.
Цибулину нарізати півкільцями, огірок - пластинками.
Шматок м'яса поперчити, з одного боку покласти 1/2 ч. л. гірчиці і 1 ч. л. Айвара.
М'ясо змастити соусом і розкласти цибулю і 2 шматочки огірка.
Згорнути рулетиком.
Скріпити зубочистками. Так згорнути все м'ясо.
Приготувати соус. Змішати пасеровані томати, вино, воду, 1 ч. л. гірчиці. Посолити, поперчити.
Нарізати овочі: цибуля, морква, перець, цукіні.
М'ясо обсмажити із двох сторін. Влити соус і додати овочі (крім цукіні) і горошинок 5 запашного перцю. Тушкувати годину.
Через годину додати цукіні і ще тушкувати 30-40 хв.
Наприкінці посипати петрушкою і зняти з вогню сковороду.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рождественская выпечка рецепты. Рецепты Приготовления.
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт домашнего майонез recepti.biz.ua
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter