М'ясні рулетики по-польськи
- Яловичина (вирізка, молода) 1 кг
- Свинина (жирна, для фаршу) 300 г
- Масло вершкове (маргарин)
- Сіль, перець
- Бульйон (курячий, яловичий або свинний) 0.5 л
Розрізати яловичину на рівні плоскі шматки і відбити, не пошкоджуючи волокон.
Перемолоти на м'ясорубці свинину (якщо недостатньо жирна - додати трохи сала - це і додає рулетикам соковитість), посолити, поперчити.
На кожен шматочок яловичини покласти невеликі, сформовані з фаршу, ковбаски. Загорнути рулетик, намагаючись несильно здавлювати. Перев'язати акуратно ниткою, щоб не розпався.
Обсмажити рулетики на сковороді до рум'яної скоринки. Скласти в каструлю, залити бульйоном (будь-яким) і тушкувати до готовності.
Перед подачею на стіл зняти нитку. Подавати можна і гарячими, і холодними, з гарніром або без.
Рецепты приготовления мясных салатовИнгредиенты и способы приготовления вегетарианских. Кулинарные рецепты
Торт с черносливом: торт медовый с черносливом рецепт.
Легкие блюдаБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter