М'ясні рулетики по-польськи

ДРУГІ СТРАВИ
742 М'ясні рулетики по-польськи
Фото - М'ясні рулетики по-польськи
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка, молода) 1 кг
  • Свинина (жирна, для фаршу) 300 г
  • Масло вершкове (маргарин)
  • Сіль, перець
  • Бульйон (курячий, яловичий або свинний) 0.5 л

Розрізати яловичину на рівні плоскі шматки і відбити, не пошкоджуючи волокон.

Перемолоти на м'ясорубці свинину (якщо недостатньо жирна - додати трохи сала - це і додає рулетикам соковитість), посолити, поперчити.

На кожен шматочок яловичини покласти невеликі, сформовані з фаршу, ковбаски. Загорнути рулетик, намагаючись несильно здавлювати. Перев'язати акуратно ниткою, щоб не розпався.

Обсмажити рулетики на сковороді до рум'яної скоринки. Скласти в каструлю, залити бульйоном (будь-яким) і тушкувати до готовності.

Перед подачею на стіл зняти нитку. Подавати можна і гарячими, і холодними, з гарніром або без.

 

Рецепты приготовления мясных салатовИнгредиенты и способы приготовления вегетарианских. Кулинарные рецепты

Торт с черносливом: торт медовый с черносливом рецепт.

Легкие блюдаБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты