М'ясні рулетики
- Вирізка м´ясна (свинна або теляча)
- Сало
- Цибуля
- Часник
- Перець чорний
- Сіль
- Зубочистки
- Гірчиця «російська»
Розморожене (парне) м'ясо нарізати на порційні шматки, як на відбивні, відбити, посолити, поперчити, обмазати гірчицею і промаринувати. Начинка. Пропустити через м'ясорубку сало (солоне або свіже, але підсолене), цибулю і часник в пропорції сало 2/4, цибуля 1/4 і часник 1/4. Отриману суміш загорнути в попередньо підготовлене м'ясо, сколоти край зубочисткою. Обсмажити рулетики, а потім тушкувати у сметані або томатній пасті з овочами.
Как приготовить вкусный шашлык - кексы и маффины рецепты с фото.
Кулинарные сайтыРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты тортов: классический торт наполеон рецепт с фото.
Как приготовить салат мимоза recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua торт санчо панчо медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter