М'ясні рулетики
- Яловичина (філе) 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Сало 50 г
- Часник 3 зуб.
- Бульйон 200 г
- Сіль
- Перець
- Олія
- Зелень
- Салат (листя)
Яловичину нарізати упоперек волокон тонкими скибочками величиною з долоню. Відбити з двох сторін, посолити, поперчити.
Сиру моркву натерти на тертці. Цибулю дрібно нарізати. Сало нарізати кубиками. Часник порубати. Все з'єднати, перемішати, посолити, поперчити.
На середину кожної скибочки м'яса викласти по десертній ложці начинки, згорнути м'ясо рулетиком. Всі рулетики обмотати нитками, щоб не розгорнулися. Злегка обсмажити на олії.
Покласти м'ясні рулетики в каструлю. Залити м'ясним бульйоном. Тушкувати 40 хв.
Готові рулетики викласти на тарілку з листям салату, зняти нитки.
Зефир в шоколаде: конфеты карамель. Купить кондитерку.
Рецепты для пароварки, вкусно: первые блюда рецепт с фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты. Едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи.
Рецепт французского салата от юлии высоцкой. Рецепты французских салатов.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как правильно приготовить соус бешамель.
Психолог семейный - психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter