М'ясні рулетики

ДРУГІ СТРАВИ
645 М'ясні рулетики
Фото - М'ясні рулетики
інгредієнти:
  • М´ясо (шніцель яловичий) 4 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Печериці 9 шт.
  • Масло вершкове 20 г
  • Сіль
  • Перець
  • Сметана 4 ст.л.
  • Крохмаль 3 ч.л.

М'ясні рулетики

Печериці помити, порізати тонкими скибочками.

М'ясні рулетики Яйця відварити, очистити від шкаралупи і порізати невеликими кубиками.

фото М'ясні рулетики Яловичий шніцель відбити, посолити і поперчити. Викласти на нього шаром порізані печериці, зверху яйця, зверху шматочок вершкового масла.

М'ясні рулетики Обережно загорнути м'ясо таким чином, щоб начинка була з усіх боків закрита. Зв’язати рулетики суворою ниткою.

М'ясні рулетики Покласти на розпечену сковорідку швом донизу і добре обсмажити на великому вогні з усіх боків до рум'яної скоринки, але не пересмажити.

М'ясні рулетики Приготувати соус: у склянці води розвести сметану + крохмаль + сіль + перець + залишені гриби. Викласти рулетики у форму, зверху полити соусом. Поставити у духовку на 40 хвилин при температурі 180°С. У процесі запікання кілька разів помішувати.

М'ясні рулетики

Рецепты для хлебопечки, вкусно: смачна вечеря рецепти.

Суп чанахи рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рождественская выпечка рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Вкусные рецепты Французской кухни: французская кухня рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.

Итальянская коллекция - изысканные рецепты французской кухни.

Грильяжный торт, недорого! Жми - торт грильяжный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter