М'ясні рулетики
- М´ясо (шніцель яловичий) 4 шт.
- Яйце 2 шт.
- Печериці 9 шт.
- Масло вершкове 20 г
- Сіль
- Перець
- Сметана 4 ст.л.
- Крохмаль 3 ч.л.
Печериці помити, порізати тонкими скибочками.
Яйця відварити, очистити від шкаралупи і порізати невеликими кубиками.
Яловичий шніцель відбити, посолити і поперчити. Викласти на нього шаром порізані печериці, зверху яйця, зверху шматочок вершкового масла.
Обережно загорнути м'ясо таким чином, щоб начинка була з усіх боків закрита. Зв’язати рулетики суворою ниткою.
Покласти на розпечену сковорідку швом донизу і добре обсмажити на великому вогні з усіх боків до рум'яної скоринки, але не пересмажити.
Приготувати соус: у склянці води розвести сметану + крохмаль + сіль + перець + залишені гриби. Викласти рулетики у форму, зверху полити соусом. Поставити у духовку на 40 хвилин при температурі 180°С. У процесі запікання кілька разів помішувати.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: смачна вечеря рецепти.
Суп чанахи рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рождественская выпечка рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Вкусные рецепты Французской кухни: французская кухня рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Итальянская коллекция - изысканные рецепты французской кухни.
Грильяжный торт, недорого! Жми - торт грильяжный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter