М'ясні рулети з овочами
- Свинина (медальйони) 6 шт.
- Печериці 200 г
- Кабачок 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сало копчене 50 г
- Олія рослинна
- Квасоля стручкова 100 г
- Картопля 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сметана (жирна) 3 ст.л.
- Сіль
- Спеції
- Гірчиця 1 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
М'ясо нарізати на медальйони й відбити.
Додати майонез, гірчицю і спеції для м'яса.
Залишити маринуватися на одну годину.
Копчене сало дрібно нарізати і обсмажити до шкварок.
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.
Обсмажити на шкварках.
Гриби нарізати, обсмажити.
Кабачок почистити, натерти на дрібній тертці.
На відбивну викласти кабачок, гриби і згорнути рулетом.
Квасолю дрібно нарізати.
На дно горщика викласти цибульно-моркв'яну суміш, квасолю.
Посолити кожен шар.
Далі м'ясні рулети, порожній простір заповнити дрібно нарізаною картоплею.
Для аромату дрібно нарізати болгарський перець і викласти зверху картоплі.
Завершити цибульно-моркв'яною сумішшю.
Далі по одній столовій ложці жирної сметани.
Відправити в духовку 200 градусів на годину-півтори.
кулинарные рецепты диетических блюд
Рецепт приготовления плов с бараниной. Рецепт приготовления плова простой.
Что подарить коллеге на Рождество - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.
Рецепты Тортов: рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Ресторан Украинской кухни: украинская кухня. Кухни. Купить в STOLLINE.
Характеристика американской кухни. Реферат русская и американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter