М'ясні рулети "Тропікана" з начинкою
- Свиняча вирізка 800 г
- Квасоля біла 1 скл.
- Перець болгарський червоний 0.5 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Яблуко 1 шт.
- Ківі 1 шт.
- Мандарина 1 шт.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Приправа (для корейської моркви) 1 ч.л.
- Олія
- Сіль
- Перець
Нарізати злегка підмерзле м'ясо на шматки.
Для начинки рулету відварену білу квасолю прокрутити на м'ясорубці, додати подрібнену зелену цибулю, приправу для корейської моркви, перемішати.
На кожен шматочок м'яса викласти начинку і скибочку болгарського перцю.
Згорнути рулетом.
Форму змастити олією і викласти рулети. Поперчити, посолити.
Для заливки очистити яблуко, ківі, мандарину.
Подрібнити за допомогою блендера фрукти, додати подрібнений часник, соєвий соус.
Перемішати.
Нанести пюре на рулети, поставити в духовку на 60 хв при температурі 200 градусів.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Рецепты первых блюд с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты салата с языком. Рецепт салата с зеленью на английском языке.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter