М'ясні рулети "Три богатирі"
- М´ясо (свинина) 500 г
- Баклажан 1 шт.
- Гриби (печериці) 100 г
- Помідор 1 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний (мелений)
- Олія рослинна
М'ясо нарізати на порційні шматочки товщиною 1 см упоперек волокон. Кожен шматочок добре відбити із двох сторін, загорнувши у харчову плівку.
Кожен шматочок посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом із одного боку, скласти один на інший у миску і відправити на пару годин у холодильник маринуватися.
Приготувати начинки.
1. Грибна. Печериці помити, дрібно нарізати і підсмажити на олії. Незадовго до готовності додати дрібно нарізану цибулю і смажити до готовності.
2. Овочева. Баклажани помити, нарізати навпіл, добре посолити і залишити на півгодини. Потім гарно промити і нарізати кубиками. Помідор нарізати кубиками. Тушкувати овочі на середньому вогні до готовності. Незадовго до готовності додати дрібно нарізану цибулю.
3. Фруктова. Апельсин помити, очистити від шкірки і нарізати смужками.
М'ясо вийняти із холодильника, розділити на 3 частини для 3 різних начинок. Викласти начинки по черзі на край кожного шматочка, згорнути рулети. Для фруктових рулетів використати кілька смужок апельсина.
Кожен рулет скріпити зубочистками із трьох сторін, щоб начинки залишалися у середині. Викласти рулети на деко у три ряди і випікати при 180 градусах до готовності.
Готові рулети викласти порційно: на кожній тарілці повинно бути по одному виду начинки. Вийняти зубочистки.
Торт дитячий на день народженняИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепты для хлебопечки, вкусно - сирник рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами. Семена грибов вешенки купить.
Кулинарный сайт ирины здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter