М'ясні рулети
- Свинина (карбонад, шия) 1 кг
- Гриби (печериці консервовані) 2 бан.
- Сир твердий 200 г
- Грудка (бекон) 400 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Свинину нарізати на великі шматки, відбити.
Сир натерти на тертці.
Грудку нарізати товщиною 0,5 см. (Можна і тонше).
Шматочок відбивної свинини натерти перцем чорним і сіллю, покласти зверху шматочок грудки або бекону, печериці і сир.
Згорнути в рулетик і обмотати ниткою.
На деко покласти фольгу і змастити її олією. Викласти рулетики. Поставити в духовку і запікати до золотистої скоринки на середньому вогні.
Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы
Рецепты Закусок - холодные закуски рецепты. Как приготовить летний салат.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Фирменные кульков для магазинов. Изготовление кульков с логотипом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Как делать розочки из крема для украшения тортов. Украшение для тортов из крема.
Салат мимоза приготовление. Рецепт салата мимоза с рисом.
Домашнии Рецепты на любой вкус - майонез домашний. Праздничные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter