М'ясні "пальчики"

ДРУГІ СТРАВИ
1117 М'ясні "пальчики"
Фото - М'ясні
інгредієнти:
  • Яловичина 1.5 кг
  • Сало 300 г
  • Часник 2 зуб.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Гірчиця
  • Вода
  • Майонез
  • Олія рослинна

Начинка: сало нарізати дрібненькими кубиками, видавити часник, мелений перець, сіль, перемішати і залишити.

Яловичину обробити на відбивні, відбити добре, пласт повинен бути не товстим. Кожну відбивну посолити, поперчити, змастити гірчицею, додати трохи сала і загорнути в рулетик, закріпити дерев'яною зубочисткою.

Кожен пальчик обсмажити на сковороді в олії і скласти в каструльку, додати трохи майонезу, залити окропом, щоб покрило повністю м'ясо, і тушкувати до ніжної готовності - години 1,5-2 на дуже маленькому вогні, стежити за водою, щоб сильно не кипіла і не википала.

Рецепт пончики с чеснокомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

www.recepti.biz.ua подкиньте рецепт салата с морепродуктами

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты юлии высоцкой.

Майонез своими рукамиКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter