М'ясні "пальчики"
- Яловичина 1.5 кг
- Сало 300 г
- Часник 2 зуб.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Гірчиця
- Вода
- Майонез
- Олія рослинна
Начинка: сало нарізати дрібненькими кубиками, видавити часник, мелений перець, сіль, перемішати і залишити.
Яловичину обробити на відбивні, відбити добре, пласт повинен бути не товстим. Кожну відбивну посолити, поперчити, змастити гірчицею, додати трохи сала і загорнути в рулетик, закріпити дерев'яною зубочисткою.
Кожен пальчик обсмажити на сковороді в олії і скласти в каструльку, додати трохи майонезу, залити окропом, щоб покрило повністю м'ясо, і тушкувати до ніжної готовності - години 1,5-2 на дуже маленькому вогні, стежити за водою, щоб сильно не кипіла і не википала.
Рецепт пончики с чеснокомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
www.recepti.biz.ua подкиньте рецепт салата с морепродуктами
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты юлии высоцкой.
Майонез своими рукамиКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter