М'ясні оладки з кабачком

ДРУГІ СТРАВИ
645 М'ясні оладки з кабачком
Фото - М'ясні оладки з кабачком
інгредієнти:
  • Яловичина (куряче або свиняче філе) 200 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Кабачок 0.5 шт.
  • Молоко
  • Крупа манна 3 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль

М'ясо прокрутити разом із цибулею 2 рази. Додати яйце, молоко (щоб суміш вийшла як на оладки) і вимішати. Кабачок потерти на тертці, віджати від соку. Додати у фарш, посолити і вмішати манку. Дати постояти хвилин 10, щоб манка набухла і випікати оладки на розігрітій сковороді з двох сторін.

Можна замість кабачка натерти гарбуз, яблуко, цвітну капусту або броколі, додати дрібно нарізаний шпинат.

ТутРецепты постных блюд. Календарь постов

Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с грибами.

Рецепты даши малаховой. Рецепты от даши малаховой.

Купить кондитерку: медовик торт. Торты из Киндер Сюрпризов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter