М'ясні оладки з кабачком
645
інгредієнти:
- Яловичина (куряче або свиняче філе) 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Кабачок 0.5 шт.
- Молоко
- Крупа манна 3 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
М'ясо прокрутити разом із цибулею 2 рази. Додати яйце, молоко (щоб суміш вийшла як на оладки) і вимішати. Кабачок потерти на тертці, віджати від соку. Додати у фарш, посолити і вмішати манку. Дати постояти хвилин 10, щоб манка набухла і випікати оладки на розігрітій сковороді з двох сторін.
Можна замість кабачка натерти гарбуз, яблуко, цвітну капусту або броколі, додати дрібно нарізаний шпинат.
ТутРецепты постных блюд. Календарь постов
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с грибами.
Рецепты даши малаховой. Рецепты от даши малаховой.
Купить кондитерку: медовик торт. Торты из Киндер Сюрпризов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі