М'ясні оладки
595
інгредієнти:
- Яловичина (варена) 300 г
- Яйце 1 шт.
- Молоко
- Борошно 1 ст.л.
Перемолоти м'ясо через м'ясорубку. Додати ложку борошна, яйце, сіль.
Вимішати і долити тепле молоко. Густота - щоб легко викладалося і розминалося.
Розігріти олію (небагато), викласти столовою ложкою, розім’яти так, щоб були плоскі коржики.
Підрум'янити з однієї сторони, перевернути, досмажити під кришкою.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарно-домашний сайт
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты мясных закусок с фотоМясо В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі