М'ясні мішечки із фаршированим перцем "Дякую"
- Свинина 500 г
- Яловичина 500 г
- Бекон
- Опеньки 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Зелень
- Перець
Підготувати м'ясо.
Відбити гарно кожен шматочок до тонкого стану.
Відбивні гарно посолити і поперчити.
Скласти у кілька разів і залишити на 2-3 години.
Гриби розморозити. Відварити. Злегка обсмажити на олії і додати нарізану цибулю. Тушкувати 5-7 хв.
Додати сметану. Посолити і поперчити. Тушкувати ще 2-3 хвилини.
Перець промити. Видалити нутрощі. Нафарширувати грибами.
На яловичу відбивну укласти відбивну зі свинини, у середину поставити перець.
Підібрати краї м'яса.
Щільно притиснути і укласти бекон, як би зав'язуючи ним мішечок.
Готові мішечки поставити на деко і в духовку на 40-50 хв при температурі 200 градусів.
Готові мішечки прикрасити зеленню.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт кофе гляссеКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с омлетом. Рецепты Приготовления.
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Книга Рецептов Для Мультиварки: фото рецепты новогодних блюд.
Рыба с овощами, запеченная в майонезеПроизводство майонеза, масла
Рецепт торт наполеон 12 частей. Торт наполеон очень вкусный рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter