М'ясні медальйони
- Свинина 500 г
- Бекон (копчена грудка) 300 г
- Сіль
- Перець чорний
Свинину порізати невеликими кружечками, товстенькими, злегка посолити і поперчити. Бекон (грудку) дуже тонко нарізати на пластинки, взяти шматочок м'яса і загорнути його в бекон і обв'язати ниткою, таким чином ми формуємо рулетики з усього м'яса. Обсмажуємо до золотавої скоринки на розігрітій олії, потім складаємо в посудину і ставимо запікати в духову шафу хвилин на 10. Після того як рулетики охолонуть, зняти нитку і розрізати упоперек рулетика (щоб вийшли медальйони) навпіл, викладаємо на тарілку зрізом вгору, таким чином виходять м'ясні медальйони.
Бизнес с Avon, узнай секрет: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.
Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты с мидиями с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter