М'ясні медальйони

ДРУГІ СТРАВИ
1883 М'ясні медальйони
Фото - М'ясні медальйони
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Бекон (копчена грудка) 300 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Свинину порізати невеликими кружечками, товстенькими, злегка посолити і поперчити. Бекон (грудку) дуже тонко нарізати на пластинки, взяти шматочок м'яса і загорнути його в бекон і обв'язати ниткою, таким чином ми формуємо рулетики з усього м'яса. Обсмажуємо до золотавої скоринки на розігрітій олії, потім складаємо в посудину і ставимо запікати в духову шафу хвилин на 10. Після того як рулетики охолонуть, зняти нитку і розрізати упоперек рулетика (щоб вийшли медальйони) навпіл, викладаємо на тарілку зрізом вгору, таким чином виходять м'ясні медальйони.

Бизнес с Avon, узнай секрет: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.

рецепт торта без выпечки

Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками.

Рецепты салатов из ассорти морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Рецепты с мидиями с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter