М'ясні кульки у моркв’яно-вершковому соусі
- М´ясо телятини (із жирком) 0.5 кг
- Хліб білий 150 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Молоко
- Приправа для м´яса
- Часник 2 зуб.
- Сир плавлений (із грибами) 2 упак.
- Морква 2 шт.
- Хмелі-сунелі
- Помідор черрі
- Сіль
- Олія рослинна
Приготувати фарш з усіх складових компонентів як зазвичай на котлети.
Сформувати кульки і начинити шматочком плавленого сиру.
На сковороді в олії обсмажити злегка колобки.
Перекласти у змащену форму для запікання.
В олії, де смажилися кульки, приготувати соус.
Обсмажити нашатковану цибулю, додати натерту моркву, приправити.
Додати хмелі-сунелі і залити вершками. Дати трохи покипіти.
Для густоти розчинити 1 столову ложку борошна у кип'яченій воді і заправити соус.
На кожну м'ясну кульку покласти половинки помідорів черрі та всe акуратно залити соусом.
Відправити форму із кульками у розігріту до 200°С духовку до повної готовності.
Праздничные рецепты - смачна кутя рецепт. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок. Готовим со вкусом.
Рецепты блюд с ливеромКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Новогодний стол праздничные блюда recepti.biz.ua
Рецепты приготовления блюд - рождественские блюда рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Осетинские пироги на заказ - салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
Готовим дома. Рецепты с фото: рецепты пудингов для детей.
Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов.
Кулинария салат мимоза. Салат мимоза шпроты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter