М'ясні кульки із помідорами
625
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (баранина або яловичина) 500 г
- Сухарі хлібні (терті) 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Помідор 3 шт.
- Перець гострий (довгий, зелений) 7 шт.
- Олія соняшникова 5 ст.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Сіль 0.5 г
- Перець чорний 0.5 ч.л.
Змішати фарш із хлібною крихтою, натертою на дрібній тертці цибулею, яйцем, петрушкою, кропом, сіллю, чорним перцем і корицею. Гарно перемішати і залишити на хвилин 15.
Розділити фарш на кульки розміром з волоський горіх і приплюснути трохи, щоб вийшли, як медальки.
Обсмажити медальки із двох сторін.
Потім укласти на сковороду, зверху нарізані помідори, зелений перець, влити півсклянки води і накривши кришкою, тушкувати хвилин 20. Подавати із картоплею фрі або рисом.
Первые блюда: первые блюда рецепт с фото.
Украшение тортов - украшения для торта из крема. Купить кондитерку.
Куриный шашлык, как в ресторане - шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі