М'ясні крокети
839
інгредієнти:
- М´ясо 400 г
- Пюре (картопляне) 400 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Масло вершкове 100 г
Відварене м'ясо пропустити через м'ясорубку і змішати з картопляним пюре, додати дрібно нарізану зелену цибулю і кріп.
Зліпити невеликі кульки, вмочити у злегка збиті яйця, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити до утворення хрусткої скориночки в сковороді на вершковому маслі або маргарині.
Подавати зі сметаною і овочевим салатом.
Готовим со вкусом - салат белоцерковский рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутРецепты постных блюд. Календарь постов
Кулинарные рецепты от Tramontina: французская кухня рецепты.
Посуда, восторг, грация, авация: посуда для квашения капусты.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі