М'ясні ковбаски
1033
інгредієнти:
- Свинина 200 г
- Яловичина 200 г
- Сало 100 г
- Часник 60 г
- Цибуля 100 г
- Картопля 200 г
- Кишка свинна
Зі свинини, яловичини, сала, цибулі, часнику приготувати фарш. Натерти на велику тeртку картоплю, додати у фарш, перемішати, посолити, поперчити. Підготовлену свинну кишку набиваємо фаршем, роблячи ковбаски, перев'язуючи ниткою. Відварити 4 хвилини і запекти в духовці до рум'яної скоринки. На гарнір можна приготувати деруни і солоні помідори.
Книга Рецептов Для Мультиварки - салати до нового року.
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты.
Здесьпирог песочный с яблоками
Торт с черносливом - торт медовый с черносливом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Мультиварка Philips: рецепты с мидиями с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі