М'ясні деруни
903
інгредієнти:
- Картопля 4 шт.
- Фарш яловичий 250 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 2 скл.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Додати у фарш дрібно нарізану цибулю, одне яйце, перець, сіль.
Очищену картоплю натерти на крупній тертці, додати яйце і борошно, посолити і добре перемішати у мисці.
На розігріту сковороду із олією, викласти столовою ложкою отриману масу, злегка надаючи форму, притискаючи і намагатись, щоб шар картоплі був не дуже товстим. На середину викладеної картоплі додати ложку фаршу.
Потім накрити шар фаршу ложкою картоплі, таким чином, щоб краї картоплі нижнього шару і верхнього дотикалися, придавлюючи ложкою.
Обсмажити з обох боків на середньому вогні до готовності.
Рецепты приготовления мясных салатовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты пиццы маргарита здесь
Рецепт торт спартакИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі