М'ясні батончики
- Телятина (яловичина, свинина і змішані фарші) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Яйце варене
- Цибуля зелена
- Морква
На фарш викласти начинку (цибуля обсмажена, яйце варене, цибуля зелена, морква натерта).
Акуратно згорнути і мокрими руками загладити всі шви, укласти на сковорідку і на сильному вогні обсмажити з двох сторін, не більше 10-15 хвилин.
Соус. Обсмажену цибулю, терте яйце і вершкове масло, трохи оцту і зелень збити у блендері.
Рецепты здоровой диеты: рецепти з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты начинок для пиццы recepti.biz.ua
Семга под шубой: рецепты вкусных салатов. Как приготовить шоколад.
Перепела в домашних условиях: перепела жареные.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Простые рецепты десертов без выпечки с фотоПошаговые рецепты на сайте Кулинарной Академии Dr. Oetker! Конкурсы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter