М'ясне рагу по-португальськи
- Свинина (пісна) 500 г
- Печінка свиняча 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Гвоздика (бутони) 2 шт.
- Петрушка (зелень)
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна 2 ст.л.
Свинину нарізати невеликими кубиками.
Цибулю нарізати маленькими кубиками. Зелень петрушки порубати. Часник нарізати якомога дрібніше.
Спасерувати свинину у сухому червоному вині із додаванням цибулі, часнику, петрушки, солі, гвоздики і чорного перцю.
Печінку нарізати такими ж кубиками, як і м'ясо.
Швидко обсмажити печінку на олії.
Додати печінку у готове м'ясо, залишити рагу на вогні на пару хвилин, щоб м'ясо і печінка "подружилися".
До рагу на гарнір відмінно підходять рис і зелень петрушки.
Португальська кухняИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Рецепт приготовления плова http://recepti.biz.ua
Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами. Семена грибов вешенки купить.
Салат с языка рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Торт и пирожное наполеон с фото и их рецепты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter