М’ясне рагу із квасолею, гарбузом та маслинами
- Ковбаска 300 г
- Грудка свиняча 30 г
- Гомілка куряча 400 г
- Оливки зелені (без кісточки) 50 г
- Квасоля 50 г
- Горошок зелений 50 г
- Гарбуз 100 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Часник 3 зуб.
- Картопля 2 шт.
- Олія рослинна
Курячі гомілки посолити, поперчити, обсмажити до напівготовності, викласти у каструльку.
Ковбаски (шматочками завдовжки 5-7 см) і грудку (дрібними шматочками) обсмажити, викласти у каструльку.
Картоплю (кубиками) обсмажити до напівготовності, викласти у каструльку до ковбасок.
Додати томат, бульйон (близько 200 г), цукор, часник і тушкувати 10-15 хв, додати гарбуз (кубиками), квасолю відварену, горошок і тушкувати ще 5-10 хв після закипання.
Додати оливки, довести до кипіння і подати.
Великий пост в Православии: рецепты в пост. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Вкуснейший пирог из тыквы: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Рецепт салата языка. Рецепт салата тещин язык.
Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter