М’ясне рагу із квасолею, гарбузом та маслинами

ДРУГІ СТРАВИ
688 М’ясне рагу із квасолею, гарбузом та маслинами
Фото - М’ясне рагу із квасолею, гарбузом та маслинами
інгредієнти:
  • Ковбаска 300 г
  • Грудка свиняча 30 г
  • Гомілка куряча 400 г
  • Оливки зелені (без кісточки) 50 г
  • Квасоля 50 г
  • Горошок зелений 50 г
  • Гарбуз 100 г
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Часник 3 зуб.
  • Картопля 2 шт.
  • Олія рослинна

Мясноерагусфасолью, тиквойіолівкамі інгредієнти

Мясноерагусфасолью, тиквойіолівкамі фото Мясноерагусфасолью, тиквойіолівкамі

Курячі гомілки посолити, поперчити, обсмажити до напівготовності, викласти у каструльку.

Мясноерагусфасолью, тиквойіолівкамі Ковбаски Ковбаски (шматочками завдовжки 5-7 см) і грудку (дрібними шматочками) обсмажити, викласти у каструльку.

Мясноерагусфасолью, тиквойіолівкамі Грудинка свиняча Картоплю (кубиками) обсмажити до напівготовності, викласти у каструльку до ковбасок.

Мясноерагусфасолью, тиквойіолівкамі Гомілка куряча Додати томат, бульйон (близько 200 г), цукор, часник і тушкувати 10-15 хв, додати гарбуз (кубиками), квасолю відварену, горошок і тушкувати ще 5-10 хв після закипання.

Мясноерагусфасолью, тиквойіолівкамі Оливки зелені Додати оливки, довести до кипіння і подати.

Великий пост в Православии: рецепты в пост. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Вкуснейший пирог из тыквы: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.

Рецепт салата языка. Рецепт салата тещин язык.

Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter